Ochiru

That's how I'm rollin'

Publicerad 2012-12-30 20:11:57 i

Hejhej eftervärldenslängstabloggfriavecka, nu är jag tillbaka från dalarna, eller ja, igår kom jag hem. det var sjukt mysigt i stugan och jag åkte skidor en dag och så badade vi en annan :)

idag tog jag mig in till Uppsala för att leta efter en nyårsklänning till imorgon, men jo... det gick ju inte speciellt bra, med mig hem fick jag istället två tröjor, ett par byxor och trosor, som behövdes det med ;) Det är skönt att strossa omkring på stan ensam ibland åh ta allt i sin takt åh inte behöva prata med någon alls, haha, lite konstigt kanske? men så är det i alla fall! jag ska snart plocka iordning på saker som jag ska ta med till ester imorgon då det blir att fira nyår där med tjejerna, vi ska göra pizza åh bara mysa! hur bra som helst ^^ hare!!!!Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela