Ochiru

Fooodie

Publicerad 2013-08-24 17:41:49 iHello kompisar! Hoppas alla har en helt okej lördag :) Jag har precis lagat mat, det fick bli MATHAVRE, STEKTA WOK-GRÖNSAKER OCH SALLAD MED AVOCADO.

Det smakar bra faktiskt, har aldrig ätit mathavre förr så det var intressant ^^ Senare så ska jag plugga lite historia åh engelska (tror jag). C Ya!

"Gammal" bild

Publicerad 2013-08-21 18:49:09 i Foton,

 
Hola! Tänkte bara säga att jag inte har så mycket att säga förutom att skoldagen har varit helt okej och att Elin är på besök. C ya! 
 

Första dagen..

Publicerad 2013-08-19 17:02:44 i

och den kändes si sådär. Började med upprop 10.00 i aulan, sedan så fick jag en klass och det var dags för lite information, sedan lite rundtur. Därefter lunch. Sen slut på dagen vid 11.30

Det som gör att den här dagen inte var jättespännande och så var för att nu fattar jag att min gamla klass är borta, vi kom inte tillbaka dit där vi har tillbringat 10 år av våra liv, jag satte mig inte ner på en stol i ett klassrum där jag kände alla och visste hur allt ska bli. Det kommer aldrig mer hända. Jag gillar min (gamla) klass, men nu är den tiden bara bortblåst.så här ser schemat ut som jag har fått.

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela