Ochiru

Rusar iväg

Publicerad 2013-12-30 10:04:35 i

Jag kan inte förstå hur snabbt ett år kan gå, det har hänt en hel del under 2013, mycket minnesvärda händelser och en hel del som jag helst bara vill göra om åh göra rätt.. men men, man lär av misstagen :) Jag ser fram emot det här året faktiskt, jag har allt jag behöver, fina vänner, världens bästa och mest underbara pojkvän som jag får spendera största delen av min tid med, sen har jag även världens bästa syskon! Sen kan inte allting alltid vara perfekt, men det blir ändå lite utav vad man gör det till :)

Morgondagen ska spenderas med mitt allt åh det är det viktigaste, sen vad vi ska göra spelar inte så stor roll faktiskt! Sen så ska jag nog, förhoppningsvis, träffa tjejerna en liten stund :DDen sista klassresan i grundskolan. Värd att minnas :)
Spexfoto som blev ett totalt fiasko ;)Avslutningsmiddagen som klassen under oss fixade så fint!:)
sista dagen med klassen, riktigt sorgligt.läste världens bästa bok!Var på spa med bästa systrar!


Började gymnasiet på samhällslinjen. Hela tanken kring gymnasiet om att det skulle bli så bra och hittan åh dattan, blev till stor del en besvikelse.jag köpte en ny säng, en väldigt bra investering!

Bästa händelsen på hela året! Allt blev bra till slut. <3
En till sak som hör till de bättre händelserna är att vi har lyckats hålla bra kontakt, och inte glida isär som vi alla trodde till en början <3

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela