Ochiru

TILL SOFIE OCH ESTER

Publicerad 2013-06-30 13:23:15 i Foton, redigering,

Här Sofie (och Ester) är bilderna som vi tog innan avslutningsmiddagen, välj vilka du/ni vill ha och säg till om det här inlägget ska tas bort när ni har bilderna :)
 
1.OREDIGERAD  2.REDIGERAD (SKÄRPA OCH EXPONERING)
 
 
 
1.OREDIGERAD  2. REDIGERAD (SKÄRPA OCH EXPONERING)  3. REDIGERAD (SKÄRPA, EXPONERING OCH EN EFFEKT)
 
 
 
1.OREDIGERAD  2.REDIGERAD (SKÄRPA OCH EXPONERING) 3. REDIGERAD (SKÄRPA, EXPONERING OCH EN EFFEKT)
 
 
 
1.OREDIGERAD  2. REDIGERAD (SKÄRPA OCH EXPONERING)  3. REDIGERAD (SKÄRPA, EXPONERING OCH EFFEKT)
 
 
1.OREDIGERAD
 
 
1.OREDIGERAD  2.REDIGERAD (SKÄRPA, EXPONERING OCH EFFEKT)
 
 
 
 
 
 

Yellow flower

Publicerad 2013-06-29 10:54:26 i Foton,

 
Äntligen lördag!
Jag började denna morgon med att vakna innan 06.30 med lite panik över att jag hade försovit mig, men just som jag kollade på klockan så insåg jag att det är ju faktiskt lördag, och då ska jag inte sommarjobba! Och hade det nu varit så, sp hade jag ändå inte försovit mig, men det är som en inbygd väckarklocka i huvudet som slår på när den vill! Haha ^^ Sen så somnade jag om till 07 och då klev jag upp och gick ut och år frukost i solen. Sedan så ska jag göra mig i ordning innan vi ska åka till mormor och morfar för att grilla och ha det trevligt! :) 
 
(Uppdateringen är ju en aniiing låg, men när jag jobbar på dagarna så har jag ingen ork och lust att skriva något, så vi får se om den snart blir på en högre nivå! ^^)
 
 
 

warm kitty, soft kitty, little ball of fur...

Publicerad 2013-06-23 16:50:49 i Foton,

Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr!
 
Idag har jag varit till Örsunsbro för att träffa två av mina brorsbarn och deras mamma! Det var så mysigt och trevligt, för det var så himla länge sedan! De har även några kattungar, och jisses Amalia, vad underbart sockersöta de är!:3 önskar att jag tålde katter bara.

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela