Ochiru

Lördag och långhelg

Publicerad 2013-09-28 09:26:45 iGodmorgon människor! (hoppas att ni inte blev skrämda av bilden) Lördag idag och en LÅNGHEEEELG att se fram emot med mycket skoj, om en stund(?) kommer Conrad och vi ska åka till Uppsala för att kolla på någonting som jag inte kommer ihåg vad det är just nu, BRA KOLL! Och imorgon så är det söndag och då ska jag och tjejerna ha filmkväll här hemma hos mig, men innan det så ska jag conrad hitta på någonting eftersom vi har en månad! Haha ^^ ja, och på måndag är jag ledig, sköööönt!!!
Ha det superbien! :)

Höstigt

Publicerad 2013-09-21 13:29:23 iYellow! Det är helg och jag latar mig hos syster sussie, det är grejer det! Vi har precis kollat på en film "The hitcher", som var si-sådär halvbra. Förkylningen har man åkt på också, fyyy... har inte tid med sådant trams, har matteprov på tisdag så f*n ta't om det blir värre!! Nu har jag inte något mer att skriva. C Ya!

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela