Ochiru

Mitt perfekta liv

Publicerad 2014-04-29 17:04:43 iHallå där! Det var ett tag sedan.. ehehe. . Men nu är jag tillbaka, för stunden. ^^ Idag blev jag äntligen klar med ena boken jag köpte i somras, nu kan jag påbörja den andra en dag som denna med dåligt väder och allt!

En start

Publicerad 2014-04-26 21:45:16 iNu har jag kommit en bit på vägen med mitt arbete och jag tror att jag har en bra grund att stå på :) Jag hoppas att jag kan glida igenom med det här arbetet så jag får det överstökat!

God morgon!

Publicerad 2014-04-26 08:08:18 i

Nu är jag uppe och ska äta frukost och läsa en bok. Trodde först att jag försov mig från skolan när jag såg att klockan var 07.45.. tills jag kom på att "just det, det är ju lördag"... Haha ^^ Om någon timme åker jag till Västerås för att träffa syrran en stund, efter det måste jag hem och plugga..Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela