Ochiru

1 dag

Publicerad 2014-12-21 14:52:43 iNu har jag nästan packat klart allt, har endast datorn kvar att lägga ner! Jag köpte åksjuketabletter igår ifall att, vill inte riskera något. :)
För övrigt så målade jag mammas och mina naglar igår. Det blev inte precis som jag ville, men de får duga!


MammasMina

Jullov!

Publicerad 2014-12-19 14:53:00 i

 
Yuhu! Idag var det sista dagen i skolan på hela tre veckor! Vi gick från 9 till cirka 11. Vi fikade och kollade på Historieätarna när de firade jul från 1400-tal, eller nåt, fram till idag. Jag åkte hem vid 12, men än är det inte slut på plugg.. har lite kvar att skriva plus finslipning. :) Men det är det sista, vilket är skönt! Sedan kan jag bara ta semester!
 

Dagen

Publicerad 2014-12-18 19:38:06 i

Hola amigos! Idag har jag inte varit i skolan då vår första lektion börjar 10.40 och vi har eget arbete, sedan hade vi mediaproduktion som vi övertalade läraren att vi inte behövde komma på (är 99% klar med uppgiften där) och den sista lektionen hade vi inte! Så det har varit skönt! Har dock försökt fixa lite med bank.en, fungerade dock inte då de hade strul på sin sida.. sedan har jag fixat med telefonkort till USA. Nu är jag nästan redo. Därefter målade jag om mina naglar, fick bli nudefärgade med blommor på som inte blev sådär jättebra. Nu har jag precis duschat och jag är nästan klar med min mediauppgift! Ska snart fixa klart med tvätten så jag kan börja packa imorgon! ^^
 
 
imorgon är det även sista skoldagen innan jullovet! Vi går bara från 9-11 och ska endast fika typ ^^ Mysigt!
 

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela