Ochiru

God morgon! ♡

Publicerad 2014-07-28 09:54:03 i

Igår fick jag äntligen träffa min prins igen, efter ett antal lååånga dagar isär.

Helgen spenderade jag till största del med min syrra, mys med sena promenader och film (dock var filmen näst intill kass, den började bra men slutade dåligt då den var så tjatig. Adore heter den och det är ingen rekommendation).

Träna har jag hunnit med både lördag och söndag. Riktigt härligt! Men det jobbiga nu är att jag åker till Rättvik med pojken idag och blir där till lördag. Då kommer ju träningen glida åt sidan igen.. ingen höjdare :/
Jaja, nu sitter jag ute i det sköna vädret och dricker lite kaffe. Ha en fin dag!^^

Vilken heting..

Publicerad 2014-07-25 19:48:00 i

Den här dagen har varit. Nästan lite för varmt. Visst, man ska väl inte klaga när det väl är sommar, men lite vind kan man väl ändå få önska? Idag har jag bara varit hemma, övningskört och lagat middag.
Förhoppningsvis kommer jag kunna ta ett körkort en vacker dag, om jag vågar köra snabbare en 50 km/h.. haha 😊 Det går framåt i alla fall, och det är ju huvudsaken :)
Om allt går som planerat så hoppas jag på att kunna glida runt i nåt liknande dessa godingar nästa år♡.♡

Lite oklart

Publicerad 2014-07-24 11:06:09 i

Dagens på er! Under tiden ni inte har hört av mig så har jag varit på Åland från onsdag till söndag förra veckan. Otroligt mysigt och kul :) Såg finfina bubblor köra omkring 👌 Jag lyckades även bada, trots alla fiskar :s


I måndags, (tror jag att det var) åkte jag, Sofie och Kristina till Ester. Det var mysigt, och vi fick idén att cykla till mörtsjön mitt i natten för att bada. Det blev en cykeltur på totalt lite över 1 mil 😂 Cyklarna var inte de bekvämaste heller.. ^^
Dagarna är lite blurriga då jag har varit magsjuk sedan tisdags natt, har ingen riktig koll på vad som hände när xd Jobbigt, haha.. Sedan sprack min planering med att följa med älsklingen och några kompisar till muskö... Bra tajming. .

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela