Ochiru

Minishopping

Publicerad 2015-02-06 20:01:00 i Shopping,

 
Idag efter skolan, med ett nationellt prov i engelska (gammalt) och matteprov, tänkte jag gå och träna, men imorse så berättade jag för Conrad att jag kunde springa utan att få ont i knäna! Wohoo tänkte jag. När jag klev av bussen så gör ju knäet såklart ont.. Vilket ledde till att det inte blev någon träning, utan istället så gick jag och några klasskompisar till stan och småshoppade. Detta är vad jag fick med mig hem.
 
Bild 1: Äntligen skaffade jag mig en eyeliner, gillar inte sånt egentligen då det känns som för mycket, men det är så snyggt på andra att jag vill se om jag kan vänja mig vid att ha det!
 
Bild 2 och 3: Köpte två nagellack i lila pastellfärg och ett lite mossgrönt som är lite gråaktigt. Har ju återigen funnit kärleken till nagellack.♥
 
Bild 4: Victoria´s Secret! Älskar dessa body mists! Denna luktar ganska mycket melon, inte för söt, lagom och den passar till allt! Halva priset var det ju också, så det var ju inte helt fel!
 
(Ursäkta bilderna, men min kamera strejkar när jag väljer manuella inställningar, därav alla fula skuggor och oskärpa.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela