Ochiru

Dag med full rulle

Publicerad 2015-03-31 22:24:56 i

Coffee Art. It is almost a shame to drink it but it must be such a special moment to get that foam on your lips.
Go´kväll på er! Just nu sitter jag i min säng och har just kollat på Torkel i knipa. Det var det uppdrag jag fick, av min efterlängtade pojkvän, att göra under lovet. Måste då säga att uppdraget är slutfört! ^^ Förövrigt så har dagen varit fylld med saker att göra.
1. Åt frukost
2. Gick ut och sprang
3. Duschade
4. Åkte till stan och fikade och shoppade byxor med Sally ♥_♥
5. Städade inför imorgon
6. Kollat på film
Nu ska jag snart prata med min prins som jag saknar galet mycket... så himla tomt.. Men imorgon får jag träffa mina fina vänner! :D ♥

Våren?

Publicerad 2015-03-29 16:24:02 i

◆◇◈POCZĄTEK HISTORII◆◇◈   ◈1.◈Pięknego wiosennego ranka przyjaciela spotkała pewna zakochana w nim Goleniowianka.Let the sun shine through the darkest parts of your soul.
Helt seriöst.. Var tog det superfina vädret vägen? Det var ju helt underbart typ förra veckan? Hade riktiga vårkänslor men nu känns det som när hösten ska börja slå om till vinter.. Får hoppas på bra väder i veckan!

Det där med att fylla år sent

Publicerad 2015-03-28 11:57:00 i Bilar,

 
 
Sicily
"God morgon!" Jag vaknade nyss, men jag kom faktiskt hem ganska sent igår efter att ha varit med några polare :) Alltså hur skönt på en skala 1-10 skulle det vara att ha körkort?! Blir så galen när alla fyller 18 så himla tidigt och så kommer jag här och fyller nästan så sent som man kan fylla på året... Men, men. Jag kan ju plugga och ta lektioner under sommaren så kan jag ju istället ta det direkt (nästan) när jag fyller! Många väntar ju liksom med det ändå.

Det skulle vara så himla kul att ha en fin, gammal bil. Helst en liten som denna Fiat 500 som jag är knäsvag för! Skulle inte vara dumt att ha både en sådan här och en bubbla att variera mellan. Men som första bil vill jag nog ha bubbla eller Amazon!

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela