Ochiru

Länkbyte

Publicerad 2011-11-30 20:35:14 i Tips,

Gå in här ! Jag beordrar er. ;) Men Ester skriver på ett rätt så kul sätt i sin blogg, det blir inte tråkigt att läsa! ^^ Kolla in och se vad ni tycker.
Den här veckan har jag inte haft så mycket tid och ork till att blogga, har så himla mycket i skolan, prov och läxor som ska göras. Igår var det svenskaprov och imorgon i spanskan... På engelskaprovet som vi hade förr, förra veckan fick jag ett B på ^^ Det känns skönt! Frågan är bara hur bra de går på dessa två... Jag satt i allafall i (eller jag och jag, Anna) hårförlängningarna igår, blev ganska nöjd, men det känns skumt... :S

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela