Ochiru

Roses are red... who said that?

Publicerad 2013-05-27 22:11:35 i Foton,

 
Hellu hellu underbara individer!
Igår far vi iväg till mormor och morfar för att fira mors dag, och där blev vi hela dagen fram till kvällen. Det var väldigt trevligt, det är alltid lika kul att träffa dem! :) 
 
Sedan så har jag varit i skolan idag, med ett riktigt illamående, som vid luchtiden gick över till huvudvärk. Men det är bara att kämpa på, för det är endast fyra skoldagar kvar som innefattar plugg! Helt sinnessjukt, för jag vill inte ta det stora steget att lämna min skola, att lämna min klass som jag har varit med nästan varje dag i 10 år! Jag vill bara ta med mig var och en av dem till gymnasiet! Men förändring är väl bra på sitt sätt, kanske. 
 

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela