Ochiru

Tillbaka igen

Publicerad 2015-03-06 16:19:46 i

.
Eheheh. Hejsan, har glömt bort att den här sidan existerar.. Sorry about that! Det jag har haft för mig är att plugga, träna och besöka Mälardalens högskola. Besöket där gjorde mig tveksam ytterligare en gång. Ska jag plugga textdesign eller inte? Uteslöt det helt efter Saco-mässan. Men nu är det tillbaka i tankarna igen.. Hmm. inte lätt det där med framtiden.
 

Imorgon blir det en mysig dag med prinsen. Han fick en hottellnatt, med middag, bio, fika osv, av mig i födelsedagspresent. Det ser jag fram emot, lite kvalitetstid med mat och massa bra saker! ^^♥

Kommentarer

Postat av: Viktoria

Publicerad 2015-03-18 11:04:47

Vilken superfin bild! Är det du som har fotat?

Svar: Åh tack! ja det är min bild 😀
Evelina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela