Ochiru

Tjejkväll med tjejerna! ♥

Publicerad 2012-03-25 11:37:43 i Allmänt,

Hej hej! :) Det har gått ett tag sedan sista gången jag skrev.. Inte kul, jag vet, men jag har haft sååå fullt upp med skolan, massor av prov varje vecka sedan Vecka 7 :S cRaZy!! «.» Ajja, det ska bli bättre med bloggningen nu iaf ^^ Sitter och lyssnar på musik, ås om ni har några förslag på någon bra låt eller artist så får ni gärna säga till ;) Btw så är det otroligt skönt att det börjar bli vår, massor av sol och värme! Man blir så mycket gladare och piggare på våren och sommaren. Über najs ju ;)

Ikväll blir det en tjejkväll med tjejorna i klassen! :) Jättemysigt♥ Det blir att gå ut och äta sedan dra och kolla på The Hunger Games. Sååå mysigt! Jag tror att den filmen är jättebra, spännande osv. Den är ju en bok ifrån början, men tyvärr så har jag inte läst den, men man kanske ska göra det sen?! :) Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik medans jag gör mig i ordning ♥

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela