Ochiru

Sep. 30, 2014

Publicerad 2014-09-30 19:50:55 iHej där!:)
Idag var veckans första skoldag avklarad, dock var det en pina att ta sig igenom då jag har haft galet ont i huvudet ända sedan jag vaknade fram till nu.Det kändes som att huvudet var en tickande bomb. Jag gillar inte att ta värktabletter i onödan för det brukar ändå släppa efter ett tag, men icke sa nicke. Men nu har det släppt och det var en tablett mindre i kroppen även denna gång ;)

Igår kväll tog jag mig faktiskt tid till att måla mina naglar (inte enfärgade denna gång) med en ganska neutral färg. Jag brukade ju alltid hålla på att pyssla med naglarna förr, men jag har liksom bara tappat det, ibland kommer lusten, men inte ofta! Haha ^^

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela