Ochiru

1 1/2 år, hittills♡

Publicerad 2015-02-28 13:43:02 i

Imorgon är detta exakt ett år sedan! Kommer ihåg det så himla väl, hur kan tiden gå så himla fort?! Samma som förra året, har vi ju ingen halvårsdag. Men nästa år då jäklar har vi det. Det tackar man väl skottåret för ^^ Ett och ett halvt år har verkligen gått sjukt snabbt! Samtidigt känns det som en evighet, på ett bra sätt. Bara ett halvår kvar tills 2 årsdagen. Fy vad fort det kommer att gå! 
 
Visst har vi väl våra problem och tjafs, men vilka har inte det? Det känns bara overkligt att tänka på hur det skulle vara utan den här pojken, det finns liksom inte på min karta. För min del får det här vara i hela livet, känns inte som att det finns något annat alternativ, som tur är♡♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela