Ochiru

Dramaten

Publicerad 2015-03-22 15:29:08 i

I torsdags var alla samhälls 2:or i Stockholm. Vi i media besökte Sveriges radio, det var ganska kul ändå, sedan hade vi egen tid i några timmar. Jag åt på Burger King för första gången i mitt liv och blev proppmätt! Sedan strosade jag och Snygren runt i butikerna tills det var dags att gå till Dramaten. Teatern var bättre än väntat och det är kul att ha varit där :) Det var väldigt fint där inne med alla detaljer och krusiduller ^^ Det enda jobbiga med dagen var att vi gick så mycket, det gillade inte mitt knä alls. 

Nu är det bara en vecka kvar i skolan, sedan är det lov igen! Det ska bli skönt faktiskt. Dock känns det jobbigt då det närmar sig nationella proven..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela