Ochiru

♡ Godmorgon ♡

Publicerad 2014-08-28 08:39:13 i

Idag är det torsdag, vilket innebär sovmorgon för min del! Hade egentligen tänkt åka vanlig tid för att träna innan, men min förkylning är inte så mycket bättre.. suck..

Jag har endast 2 eller 3 lektioner idag och jag tror att alla faktiskt är roliga! Åtminstone foto och det teoretiska mediaämnet!^^

Imorgon är det en speciell dag. Jag och min andra halva firar ett år tillsammans. Jag förstår inte hur det kan gå så himla fort♡Hittade massa fina bilder på bl.a. sovrum på we♡it. Vem skulle inte vilja ha sitt rum sådär?

Kommentarer

Postat av: Josephine

Publicerad 2014-08-29 09:45:22

Härligt! Super fin inspo :D grattis till er förresten!

Svar: Ååh Tack så mycket!!😘🌹🌸
Evelina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela