Ochiru

🐼-nails

Publicerad 2014-12-11 09:43:44 i

God morgon! Jag skulle lägga upp ett inlägg igår, men varken mitt Wifi eller mibil-internet ville fungera. Köpte i alla fall 3 nagellack igår, och det blev pandor 🐼. Inte helnöjd, men de får duga!

Idag är det torsdag och jag börjar sent, har precis varit ner till vårdcentralen och lämnat prov för urinvägsinfektion, men som inte visade på något. Var exakt likadant för ungefär ett år sedan, men sedan när jag på nyår fick ont i njurarna (kändes som om någon knivhögg mig i ryggen) så gick jag dit igen och då visade det på UVI... Men nu är ju saken den att jag inte har tid att vänta ut det om det skulle vara UVI då vi åker om ca 1 1/2 vecka.. vill inte bli sjuk i USA... Vi får se var det leder!

Nu ska jag snart iväg till skolan, ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela