Ochiru

Today, tomorrow

Publicerad 2014-12-12 21:09:44 i
Hola! Idag slutade skolan som vanligt vid 14, då åkte jag och grabben hem till honom, han pillade med sin epa medan jag åt nudlar och kollade på ett avsnitt av Gossip Girl. Sedan hjälpte jag honom (höll typ i lampan bara) och det var kallt som f*n!
Ett tag efter det åkte vi till Fjärdhundra igen. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. funderar på att läsa lite eller typ rita eller nåt. vet inte.. skulle vilja göra en ny design på naglarna, men jag målade ju dem här om dagen bara så det får nog vänta.

Imorgon ska jag till Sofie och träffa alla tjejorna. Lite julmys blir det med pepparkakor, glögg (hatar det) och gröt! Mysigt 😊Kommentarer

Postat av: stahlbrost.blogg.se

Publicerad 2014-12-12 22:15:58

Fin bild!

Svar: Tack! Men det är tyvärr inte mina denna gång 😄
Evelina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela