Ochiru

Leverans

Publicerad 2015-02-05 18:37:25 i

Idag har det varit en seg dag. Jag åkte in till stan på morgonen och tränade. Jag testade att springa i 40 minuter, det kändes lite i knäna men inte så mycket nu efteråt! Hoppas verkligen att jag kan börja springa!!! Det var jätteskönt att bara köra lite kondition.

Sedan var det skola och efter lunch blev jag oerhört seg och fick ont i huvudet, som fortfarande sitter i. När jag kom hem så väntade 2 olika paket på mig!

I det ena var det en klänning, ett par klackskor och en under-/sovlinne. I det andra paketet är alla♡dag presenten till min prins 😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela