Ochiru

Dawn of the dead

Publicerad 2015-01-17 18:36:46 i Tips,

Härliga lördag, som jag har sovit förbi... Idag råkade jag sova till nästan 15.00, som jag gjorde i torsdags.. Visst, det beror ju på tidsomställningen, men ändå, hela lördagen bortkastad. Hur som haver så åkte jag till Conrad igår kväll. Vi kollade på Jackass 3 (var nära på att spy..) efter det så kollade jag på Dawn of the dead till klockan var runt 2 kanske. Den var faktiskt väldigt bra :)
 
Nu är jag hemma och tänkte kolla lite på Gossip Girl, har bara 9 avsnitt kvar! Sedan tänkte jag städa rummet, packa upp resväskan, städa ur garderoben, plugga och kanske ta kort på det jag har köpt (Hildas och Emmas önskan). Men vi får se vad jag orkar med, kommer ju vara vaken ganska sent eftersom jag sov så länge. ^^
 

Kommentarer

Postat av: anonym:))

Publicerad 2015-01-19 16:32:42

Hej:) kan du lägga upp bilden om du tog bild på de du köpte här? super bra blogg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela