Ochiru

Redovisningar och sånt

Publicerad 2015-03-02 18:56:00 i

♡
Lite så kändes det idag när jag skulle hålla ett argumenterande tal på svenskan. Jag tycker verkligen att det är obehagligt att stå framför hela klassen och prata, prata från en text som jag har skrivit där mina åsikter finns med. Det är obehagligt att få all uppmärksamhet riktad till bara mig. Hade inte mycket tid till att skriva talet och att förbereda mig. Det är dock skönt att ha det överstökat! :)
 
Imorgon åker jag och Snygren till Uppsala uníversitetet hela dagen. Får se vad de har att erbjuda. Känner att jag vill vara ute i tid med att planera tiden efter gymnasiet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

Hejsan cuties! ♥ Jag heter Evelina och är född 97-11-28. Jag går andra ring på samhällsprogrammet med inriktning media. Här på min blogg får ni ta del av min vardag, med oftast lite kortare inlägg och någon bild till. Jag tycker om att fota och redigera bilder, sy, skriva och pyssla. Allt detta skulle jag vilja kombinera i mitt kommande arbetsliv! Just nu fokuserar jag på skolan och min andra halva ♡ Jag tar allt som det kommer! Jag hoppas att ni gillar det ni läser, om inte, säg till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela